Dâncu anunță o schimbare majoră pentru următoarele alegeri

Vicepremierul Vasile Dâncu a vorbit, luni seară, despre o schimbare majoră care ar urma să se petreacă, în opinia sa, la alegerile parlamentare din 2016.

Vasile Dâncu este de părere că partidele vor pune pe liste semnificativ mai mulți tineri decât până acum, cu ocazia legislativelor de anul viitor.

”Eu cred că, în acest moment, politicienii au înțeles că este nevoie de o nouă etapă, inclusiv în ceea ce înseamnă partidele politice și vă spun: în acest an, în care nu vor mai trebui să se suspicioneze unii pe alții privind furatul startului campaniei, în care nu vor trebui să se bată pentru fonduri, pentru că noi vom pune toate fondurile de la guvern într-o manieră super-transparentă, se vor da numai pe proiecte (...) se vor bate și cred că e normal să se întâmple asta, dar cred că în acest moment își vor face proiecte mai bune, pentru că au ocazia în acest moment să se gândească și să își regândească politicile.

Eu nu cred că politica se poate face fără politicieni, eu cred că acum politicienii vor aduce foarte mulți tineri. O să vedeți pe listele din toamnă pentru parlamentare. Aceea este o probă de monernizare. Eu sunt sigur că jumătate o să fie tineri. Jumătate o să fie oameni care o să semene într-un fel sau altul cu cei pe care îi văd acum în guvern, cu cei tineri din guvern. O să fie oameni asemănători cu aceștia”, a declarat ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţie Publică, la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel