Dăncilă vrea MOBILIZAREA opoziţiei: Rezistența e obligatorie!

Foto AGERPRES
Foto AGERPRES

Viorica Dăncilă cere o mobilizare a opoziţiei pentru o reacţie fermă la acţiunile PNL.

"De săptămâni, Guvernul Orban continuă să facă prostie după prostie. Sperierea bugetarilor cu trimiterea forțată în șomaj, bâlbâieli incredibile cu sprijinul pentru IMM-uri, lansarea de idei totalitare privind izolarea vârstnicilor, incoerențe grave în propunerile de relaxare a restricțiilor, amendarea abuzivă a cetățenilor, favorizarea firmelor de casă – acesta este meniul liberal pentru starea de urgență în care se află România.

Guvernanților actuali nu le pasă de nevoile românilor și de mesajele care vin din societate. Ignoră Parlamentul (deși prin aceasta încalcă legea), nu au niciun dialog cu cetățenii – și nici cu foști demnitari ai statului, a căror experiență se poate dovedi utilă în actuala criză. PNL conduce ca și cum ar fi partid unic, iar comportamentul liberal de criză e arogant, haotic și distructiv pentru societate", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Dăncilă: "Acestei atitudini a guvernării trebuie să i se ofere o replică mai fermă"

"Acestei atitudini a guvernării trebuie să i se ofere o replică mai fermă, mai susținută și mai coordonată din partea opoziției. Dacă guvernanții nu preiau mesajele cetățenilor, e datoria opoziției să le preia și să le amplifice; iar dacă guvernanții ignoră Parlamentul și legile, trebuie învățați că respectarea lor nu e opțională. Nu putem asista pasivi la strategia de încercuire și de subordonare a societății de către PNL și Klaus Iohannis, care urmăresc să-și impună controlul și să impună frica. Rezistența e obligatorie!", transmite Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel