EXCLUSIV  Dăncilă - urmărire penală. Orban: Am aflat de la TV

Bogdan Cotigă / 28 iun 2018 / 19:24 Salveaza PDF Comentarii
Ludovic Orban
Descriere foto: Ludovic Orban

Ludovic Orban a comentat pentru DC News anunțul făcut de DIICOT prin care a comunicat începerea urmăririi penale "in rem" în cazul plângerii depuse de președintele PNL împotriva premierului Viorica Dăncilă pentru înaltă trădare

Întrebat dacă, în calitate de cetățean care a făcut plângerea, a fost informat de DIICOT despre începerea urmăririi penale, Ludovic Orban a spus că nu a primit nimic, dar că este convins că va primi o informare oficială. "Am aflat de la televizor. Nu am primit nicio comunicare scrisă, dar probabil că dureaza pâna va ajunge la mine," ne-a spus Orban. Liberalul a adăugat și faptul că va colabora cu organele de anchetă dacă îi va fi solicitat acest lucru. "Nu m-au chemat încă, dar cu siguranță că voi merge dacă mă vor chema," a declarat Orban. 

Ludovic Orban a spus că nu se pricepe așa de bine la procedură, dar că e convins că anunțul DIICOT certifică faptul cercetarea faptelor reclamate de el este necesară. "Arată că se vor cerceta faptele, un procuror care are competența legală va face o cercetare în urma plângerii mele. Probabil că dacă au decis să înceapă o urmărire penala "in rem", însemnă că procurorul consideră necesară cercetarea faptelor reclamate.", a mai spus Orban pentru DC News.    

DIICOT a început urmărirea penală în dosarul care privește plângerea făcută de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă în care o acuză, printre altele, și de înaltă trădare. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22