EXCLUSIV  Dăncilă - urmărire penală. Orban: Am aflat de la TV

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a comentat pentru DC News anunțul făcut de DIICOT prin care a comunicat începerea urmăririi penale "in rem" în cazul plângerii depuse de președintele PNL împotriva premierului Viorica Dăncilă pentru înaltă trădare

Întrebat dacă, în calitate de cetățean care a făcut plângerea, a fost informat de DIICOT despre începerea urmăririi penale, Ludovic Orban a spus că nu a primit nimic, dar că este convins că va primi o informare oficială. "Am aflat de la televizor. Nu am primit nicio comunicare scrisă, dar probabil că dureaza pâna va ajunge la mine," ne-a spus Orban. Liberalul a adăugat și faptul că va colabora cu organele de anchetă dacă îi va fi solicitat acest lucru. "Nu m-au chemat încă, dar cu siguranță că voi merge dacă mă vor chema," a declarat Orban. 

Ludovic Orban a spus că nu se pricepe așa de bine la procedură, dar că e convins că anunțul DIICOT certifică faptul cercetarea faptelor reclamate de el este necesară. "Arată că se vor cerceta faptele, un procuror care are competența legală va face o cercetare în urma plângerii mele. Probabil că dacă au decis să înceapă o urmărire penala "in rem", însemnă că procurorul consideră necesară cercetarea faptelor reclamate.", a mai spus Orban pentru DC News.    

DIICOT a început urmărirea penală în dosarul care privește plângerea făcută de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă în care o acuză, printre altele, și de înaltă trădare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel