Dăncilă, total uimită: Nu mă așteptam să mi se întâmple așa ceva!

Premierul Viorica Dăncilă a acordat un interviu România TV în cadrul căruia a vorbit despre subiectele politice ale momentului. 

Întrebată de modul în care vede atacurile la care a fost supusă în ultima perioadă şi modul în care a perceput aceste momente, Viorica Dăncilă a declarat: "Bineînţeles că nu mi-a plăcut ceea ce am văzut. Cred că ar trebui să dăm dovadă de mai multă maturitate. (...) Au existat întotdeauna lupte politice, au existat ambiţii personale dar, acum, toate aceste lucruri au depăşit limita normalităţii. Dacă în anii trecuţi atacurile erau legate de anumite proiecte, de anumite realizări sau nerealizări acum am văzut că s-a schimbat modul de abordare: vedem violenţă verbală, chiar violenţă fizică, iar acest lucru cred că nu este normal. (...) A protesta e un gest de normalitate într-o democraţie dar a interveni cu violenţă pentru că ţie nu-ţi place un lucru, a jigni pe cineva, a vorbi foarte urât despre o persoană nu cred că aceasta caracterizează poporul român."

Referitor la modul în care s-a desfăşurat această perioadă a mandatului său, Viorica Dăncilă a declarat: "Pentru mine a fost un lucru total diferit. Am venit din poziţia de europarlamentar, unde abordarea era alta, unde principala armă era negocierea, unde puteai coopera cu colegii din alte grupuri politice. Din prima zi de prim-ministru au început atacuri, obstacole pentru a nu putea realiza nimic din ceea ce ne-am propus. Aceste lucruri nu mă aşteptam să le întâlnesc. (...) Nu trebuie să ai o simpatie cu cineva pentru a coopera, dar e normal să cooperezi inter-instituţional pe proiectele importante pentru ţară pentru că de fapt acest lucru îl aşteaptă cetăţenii de la noi, nu certuri permanente, mesaje prin intermediul mass-media fără a avea o discuţie, să vedem care jigneşte mai tare. Nu mă aşteptam din partea preşedintelui României să jignească primul-ministru, mai ales că este o femeie. Nu mă aşteptam la toate aceste lucruri, la această violenţă verbală în ceea ce mă priveşte."

Vezi şi: Pentagon, Jim Mattis demisie. Trump i-a găsit înlocuitor

Brexit. Meleşcanu, anunţ despre românii din Marea Britanie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel