Dăncilă: ”Teodorovici, președinte de onoare”. De ce a spus acest lucru

Premierul Viorica Dăncilă a ținut un discurs, la Școala Politică de Vară a OFSD. O afirmația a premierului a ridicat mari semne de întrebare. 

Viorica Dăncilă s-a referit la Eugen Teodorovici cu mențiunea ”președinte de onoare al OFSD”: ”Dacă în prima parte a anului ne-am axat pe creșterea nivelului de trai, în a doua parte, așa cum spunea și președintele de onoare OFSD Eugen Teodorovici, ne vom axa pe investiții și vom face tot ce este posibil să avem cât mai multe investiții în România și să creăm cadrul favorabil pentru cât mai mulți investitori să vină să investească”.

OFSD, pentru cei care au ascultat discursul, putea fi ușor confundat cu PSD. 

Afirmația Vioricăi Dăncilă vine în contextul în care Eugen Teodorovici a spus, anterior, că ”I-am spus colegei mele, Rovana, să-mi depun și eu candidatura la șefia Organizației de Femei a PSD, dar mă mulțumesc și cu funcția de președinte onorific și aș fi mândru să vă reprezint interesele”. 

”Eugen, dacă tot îți dorești, noi cu drag te dorim și poți fi președinte onorific al Organizației de Femei”, i-a răspuns Rovana Plumb.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel