Dăncilă, scrisoare către Juncker. USR, reacție

Dan Barna, USR
Dan Barna, USR

USR cere PSD-ului să o demită pe Viorica Dăncilă după ce aceasta le-a trimis o scrisoare liderilor europeni. Uniunea Salvați România precizează că scrisoarea are un conținut ''revoltător și periculos''.

"Cerem PSD să o demită de urgenţă pe Viorica Dăncilă, premierul este o ruşine pentru România. Prin scrisoarea trimisă astăzi liderilor europeni, premierul Dăncilă dovedeşte încă o dată că este o marionetă condusă de Liviu Dragnea. Conţinutul scrisorii este revoltător şi periculos", se arată într-un mesaj postat, vineri, pe pagina de Facebook a USR. 

Potrivit sursei citate, liderii europeni cunosc motivul protestului din 10 august şi modul în care s-au derulat evenimentele în seara acelei zile. De aceea, susţin reprezentanţii USR, "este inadmisibil ca Viorica Dăncilă să se refugieze în retorica minciunii". 

"Afirmaţia premierului potrivit căreia fost 'o încercare de înlăturare pe cale violentă a guvernului' este inacceptabilă în contextul sutelor de dovezi video şi mărturii ale victimelor protestului şi la fel de necredibilă precum guvernul pe care îl conduce. Demisia Vioricăi Dăncilă trebuie să fie un act de curaj din partea PSD, chiar şi la o săptămână după ce au gazat cetăţenii României", se mai arată în mesajul USR. 

Vezi și: Dăncilă, scrisoare către Juncker și Timmermans

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel