Dăncilă, replică pentru Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a oferit o replică după declaraţiile dure făcute de către preşedintele Klaus Iohannis, joi seara, la Cotroceni. 

"Nu vreau să atac pe nimeni, nu sunt adepta acestui lucru, dar cred că preşedintele ar trebui să fie mai atent la declaraţii şi să încerce un consens. Cred că răspunsurile nu trebuie să ni le dăm prin intermediul presei. Putem avea un dialog, putem discuta, putem îndrepta lucrurile care nu convin de o parte sau de alta", a declarat premierul Viorica Dăncilă, joi, după declaraţiile făcute la Cotroceni de Klaus Iohannis. 

"Am ascultat criticile domnului preşedinte. Eu sunt de acord că nu totul este perfect. Am încercat într-un an de zile să facem cât mai multe lucruri şi sunt convinsă că mai avem multe de făcut. Dar cred că ritmul în care putem realiza ceea ce ne-am propus ar fi unul alert, un ritm accelerat dacă am acţiona împreună. Cred că multe dintre lucrurile pe care vrem să le facem au această barieră a lipsei de cooperare, de dialog, de înţelegere. [...] Lucrurile cred că au ajuns prea departe şi cred că depinde de noi toţi, indiferent de funcţia pe care o ocupăm, indiferent de unde lucrăm, de mass-media, de toţi cei care se pot implica, pentru a aduce, cât de cât, pacea în societatea românească", a declarat Viorica Dăncilă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel