Dăncilă, replică explozivă pentru Iohannis

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a reacționat în urma declarației președintelui Klaus Iohannis, care a susținut că Guvernul nu lucrează pentru români, ci pentru Liviu Dragnea.  

"Pentru mine este clar. Sunt declarații politice, de campanie electorală. Am să dau un exemplu. Aceleași declarații erau și înainte de preluarea președinției rotative. Atunci, domnul președinte Iohannis spunea că nu suntem pregătiți, că președinția României va fi una mediocră și că nu vom avea rezultate. Realitatea a infirmat acest lucru. România a închis în nici două luni mai multe dosare decât președinția austriacă în șase luni. Președinția austriacă a închis 53 de dosare în tot mandatul. România a închis 56 de dosare. Am reușit să închidem dosare grele, cum ar fi directiva gaze sau cea despre drepturile de autor.

Guvernul acesta pe care domnul președinte îl critică mereu a adus multe lucruri bune pentru cetățeni. Întrebați-i pe cei cărora le-au crescut salarile, întrebați despre investițiile făcute în mediul rural, întrebați de PNDL 1 și 2...", a declarat Viorica Dăncilă, luni, în cadrul unei conferințe de presă. 

VEZI ȘI:

Prim-ministrul Dăncilă l-a sunat pe Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel