Dăncilă, răspuns pentru Negoiță: Vede totul în negru

Mihai Ciobanu / 11 iun 2019 / 16:35 Salveaza PDF Comentarii
V.Dancila
V.Dancila

Viorica Dăncilă a făcut, marţi, o serie de declaraţii după şedinţa la care au luat parte cei care se află în conducerea PSD. 

Viorica Dăncilă a făcut un comentariu cu privire la criticile aduse de către Robert Negoiţă cu privire la finanţarea administraţiei locale. 

"Astăzi am avut o întâlnire cu toţi primarii de sector, cu primarul Capitalei, pentru a vedea cum să facem rectificarea bugetară, care sunt problemele. În perioada următoare ne vom întâlni cu primarii de municipii şi oraşe şi vom avea întâlniri cu cei din administraţia publică locală tocmai pentru a nu avea probleme", a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată cum comentează faptul că Robert Negoiţă a afirmat că vina subfinanţării administraţiei aparţine Guvernului, Viorica Dăncilă a declarat: "Domnul Negoiţă este puţin cam pesimist. Vede totul în negru. Dumnealui vede falimentul, vede... Noi suntem puţin mai realişti şi tocmai de aceea considerăm că acolo unde sunt probleme rezultatul dialogului este important şi nu numai să vezi lucrurile negativ. Cred că ar trebui să discutăm şi cu doamna Firea şi cu domnul Negoiţă după discuţiile pe care le-am avut astăzi".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28