Dăncilă, răspuns DUR pentru Rareș Bogdan după AMENINȚĂRI

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Viorica Dăncilă i-a dat un răspuns lui Rareș Bogdan, europarlamentar PNL.

„L-am văzut cu toții pe Rareș Bogdan, portavocea președintelui Klaus Iohannis amenințându-mă cu procurorii. Ce să înțeleg? Pentru că am îndrăznit să-l chem pe președintele Iohannis la o dezbatere în fața românilor, sunt amenințată cu procurorii și cu dosare? Că, aşa cum i s-a întâmplat lui Victor Ponta, când a candidat în 2014 împotriva lui Klaus Iohannis, şi așa cum i s-a întâmplat lui Dan Barna, care spera să ajungă în turul doi și a avut dosar penal, acelaşi lucru trebuie să i se întâmple şi Vioricăi Dăncilă?

Sunt foarte multe coincidențe.

Foarte multe lucruri care sunt nefirești într-un stat membru al Uniunii Europene. Ne îndreptăm spre un monopol de putere pe care îl vrea președintele Iohannis.

(...) La 30 de ani de la căderea comunismului, vedem un preşedinte dictator, care vrea să aibă puterea și să o folosească împotriva celor care nu acceptă să meargă pe drumul pe care îl creionează el sau nu acceptă să facă ceea ce i se ordonă.

Eu nu am o problemă în a discuta cu procurorii. Nu am absolut nimic de ascuns! Dar modul în care se procedează este unul care nu trebuie acceptat de niciun român”, a spus, joi seară, Viorica Dăncilă.

„Îi cer domnului Iohannis să iasă public și dea explicații întregii țări, de ce domnul Rareș Bogdan are informații despre ce vor să facă procurorii. E inadmisibil ca un partid politic să spună ce vor să facă procurorii, pe cine vor chema la audieri, și să nu țină cont de independența justiției. Toate aceste lucruri arată disperare, că avem un președinte dictator, care, dacă nu vine la o dezbatere, atunci își trimite mesagerii ca să îi amenințe pe contracandidați cu dosare penale", a adăugat Viorica Dăncilă în conferința de presă.

Ulterior, Viorica Dăncilă a transmis un mesaj și pe Facebook:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel