Dăncilă, numită consultant al lui Isărescu la BNR. Ciolacu are un singur mesaj

Marcel Ciolacu, președintele PSD, are un mesaj pentru Viorica Dăncilă, fost premier al României în guvernul PSD-ALDE şi fostă candidată la prezidenţiale în 2019.

Viorica Dăncilă va ocupa poziția de consultant pe strategie al Guvernatorului Băncii Nationale a României, Mugur Isărescu. Va fi consultant pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde. Prima zi de lucru ar urma să fie 1 iunie.

Miercuri după-amiază, Marcel Ciolacu a fost întrebat despre acest subiect, liderul PSD având un singur mesaj: „Doamnei Dăncilă îi urez mult succes în noua activitate!”

Viorica Dăncilă a fost premier al României în perioada 29 ianuarie 2018 – 4 noiembrie 2019 și a candidat la alegerile prezidențiale din 2019 din partea PSD.

Ludovic Orban, întrebat ce o recomandă pe Viorica Dancilă la BNR: Vocea și talentul

Întrebat, marți, la Parlament ce crede că o recomandă pe Viorica Dăncilă la BNR, Ludovic Orban a spus zâmbind: „Vocea și talentul”.

„Eu pot să vă spun că am avut o colaborare foarte bună cu BNR pe durata pandemiei, că BNR a susținut demersurile Guvernului, ne-am coordonat politicile, fiecare în domeniul de activitate, și că literalmente colaborarea cu BNR a fost benefică pentru economia românească. În ce privește politica de personal, nu sunt implicat, este decizia conducerii BNR”, a spus Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel