Dăncilă merge la referendum. Buzatu: Operațiune de manipulare

Dăncilă
Dăncilă

Dumitru Buzatu a comentat decizia premierului Viorica Dăncilă, după ce aceasta a anunţat că va merge la referendumul de pe 26 mai, unde spune că va vota aşa cum zice partidul.

"Nu cred că este o decizie, ci mai degrabă o opinie, o părere în legătură cu o anumită conduită ce trebuie adoptată în cadrul referendumului. Această părere nu este obligatorie pentru toţi membrii PSD şi nici chiar părerea preşedintelui PSD, în materie de exprimare a opţiunilor în cadrul acestui referendum, nu este obligatorie pentru niciunul dintre membrii partidului. Eu însă am spus tuturor că nu voi participa la această operaţiune de manipulare iniţiată de preşedintele Iohannis şi că îi îndemn pe toţi să analizeze cu atenție şi, dacă vor trage concluzia că acest referendum este o simplă operaţiune de manipulare, să nu participe la aceasta. Eu cred că președintele nu avea niciun fel de îndreptăţire să convoace un asemenea referendum", a spus Dumitru Buzatu, la Antena 3.

"Nu se poate lua o decizie în PSD"

"Nu se poate lua o decizie în PSD despre cum să se voteze sau o decizie care să fie obligatorie. Membrii PSD sunt şi ei cetăţeni şi au libertatea de a alege. Eu militez pentru a respinge invitaţia la referendum adresată de președintele Iohannis românilor", a mai spus Buzatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel