Dăncilă, la inaugurarea stației de pompare de la Păuliș: PNL a decis să abandoneze un program vital

Viorica Dăncilă / Foto Facebook
Viorica Dăncilă / Foto Facebook

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie, a participat la inaugurarea stației de pompare de la Păuliș, județul Arad.

„Am participat astăzi la inaugurarea stației de pompare de la Păuliș, județul Arad, una dintre amenajările de irigații care nu au funcționat mai bine de 20 de ani în țara noastră.

Stația, care beneficiază de 7 grupuri de pompe și un canal de 18 km de apă pentru irigat, deservește astăzi 400 de hectare. Ulterior, suprafața irigată va putea ajunge până la 2000 de hectare.

De acest proiect beneficiază atât organizațiile utilizatorilor de apă pentru irigații, dar și fermierii, care ne-au spus că sunt uluiți de faptul că programul de guvernare al PNL nu prevede continuarea programului național de reabilitare a acestor sisteme”, a scris, sâmbătă, Viorica Dăncilă pe contul de Facebook.

„Deși există o nevoie acută de irigații în contextul schimbărilor climatice, PNL a decis să abandoneze un program vital producției agricole. Este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când un guvern alege să ignore cu bună știință acest sector, deși consecințele pot fi nefaste pentru agricultura românească”, a subliniat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel