Dăncilă, la Bruxelles. Revoltă în PE: Prețul plătit de Mureșan pentru PNL

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa susține că atacul lansat de eurodeputatul Vasile Siegfried Mureșan la adresa premierului Viorica Dăncilă, aflat la Bruxelles, este doar prețul plătit de acesta. 

Răzvan Popa crede că atacul vine doar pentru ca Siegfried Mureșan să aibă loc pe lista PNL la viitoarele alegeri europarlamentare.

”Domnul Mureșan s-a gândit să comenteze pe marginea vizitei premierului Dăncilă la Bruxelles, fără a avea de fapt habar de agenda acesteia și înșiruind o listă lungă de minciuni. Scopul lui Vasile Siegfried Mureșan este acela de a fi util PNL, în schimbul locului primit pe lista liberalilor pentru europarlamentarele de la anul. Precum majoritatea eurodeputaților care își au rădăcinile de facto în defunctul PDL și Vasile Siegfried Mureșan și-a făcut un titlu de glorie din denigrarea propriei țări de și la Bruxelles. PNL este pe un drum greșit de foarte mult vreme, iar acceptarea unor astfel de oameni în rândurile liberalilor arată că acest drum este fără întoarcere”, susține Răzvan Popa.

Ce a spus Mureșan

”Viorica Dăncilă revine la Bruxelles după aproape 5 luni cu un bilanț rușinos pentru orice prim-ministru european. De aceea, trebuie să ne așteptăm la o reacție dură și fermă din partea partenerilor internaționali. Se vor cere garanții privind reducerea deficitului bugetar, absorbția fondurilor europene, respectarea statului de drept și buna pregătire a președinției Consiliului UE.” este concluzia lui Siegfried Mureșan la propria analiză dură a activității premierului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel