EXCLUSIV  Dăncilă - Juncker, întâlnire ratată. Trei ipoteze explozive

Jean-Claude Juncker
Jean-Claude Juncker

Premierul Viorica Dăncilă s-ar fi grăbit să-l întâmpine pe președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pe Aeroportul Băneasa, la sosirea în România. Întâlnirea a fost una ratată la secundă. 

Ipoteza politică ar fi că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a evitat să se întâlnească cu premierul Viorica Dăncilă, profitând de absența primului ministru. Această ipoteză s-ar baza și pe mesajele care au mers dinspre premierul României spre președintele Comisiei Europene, care au generat reacții negative. În spațiul public, s-a vorbit despre scrisoarea trimisă cu privire la lovitura de stat. În acest context, politicianul a profitat de conjunctură. 

Gafa este a doua ipoteză. Este susținută chiar de mesajul oficial al Guvernului care precizează că Viorica Dăncilă a plecat de la 17:30 de la Guvern și a ajuns la Aeroportul Băneasa la ora 18:00. Distanța poate fi parcursă în 7 minute la 52 km/h. Doar dacă ar fi mers cu 12 km/h ar fi ajuns la aeroport în cele 30 de minute. 

Ipoteza a treia este lansată de către Val Vâlcu: ”Nu cumva avea o criză de ”sciatică”, din nou, dl Juncker? Având în vedere că a stat incomod în avion, o mai fi servit ceva ca să treacă drumul mai repede. După cum l-am văzut coborând pe scara avionului, părea a fi ciupit de sciatică”. 

Pe lângă aceste ipoteze avem și varianta Guvernului potrivit căreia Jean-Claude Juncker a fost luat de SPP direct de pe scara avionului, iar premierul Viorica Dăncilă, care era în aeroport, nu pe pistă, ar fi ratat întâlnirea. Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Cristea, a fost însă la scara aeronavei și l-a întâmpinat pe Jean-Claude Juncker. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel