Dăncilă - Iohannis, discuție de ultimă oră. Update: Răsturnare de situație

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă urmează să aibă, marți, o discuție telefonică cu președintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Update 2: Preşedintele Klaus Iohannis va susţine marţi, la ora 17.00, la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă, anunţă Administraţia Prezidenţială. Mai multe, AICI.

Update 1: Potrivit Antena 3, Klaus Iohannis nu i-ar fi răspuns premierului Viorica Dăncilă.  Mai mult, Administrația prezidențială i-ar fi transmis premierului României că președintele va urma să facă un anunț asupra noilor miniștri propuși.

Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis urmează să discute despre noii miniștri, conform informației prezentate la Antena 3, marți, în emisiunea „Obiectiv”.

PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justiției, Tudorel Toader, iar în locul acestuia a fost propus Eugen Nicolicea. Ulterior, Toader și-a anunțat și demisia din funcție.

„Remanierea Guvernului se realizează pentru ca lucrurile să meargă mai prost", a declarat săptămâna trecută președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a precizat că a primit propunerile de revocare și de numire a noilor miniștri și că îi va transmite premierului un răspuns în cursul acestei săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel