Dăncilă, invitată în PE. Mircea Pașcu avertizează: "Execuție în toată regula"

Mircea Pașcu atacă modul în care s-a organizat dezbaterea de miercuri din Parlamentul European pe tema statului de drept din România.

Mircea Pașcu, vicepreședinte în Parlamentul European, susține că dreptul la apărare al reprezentanților României a fost suspendat și critică faptul că la dezbaterea de miercuri va vorbi doar Cătălin Ivan.

"Pentru cei care mai sunt inca fascinati de modul in care functioneaza democratia in Parlamentul European:

La dezbaterea - provocata artificial - privind Romania, de miercuri, singurii romani care vor vorbi sunt premierul Dancila (10 minute, in care intra si raspunsurile la intrebari) si ... Catalin Ivan (in numele deputatilor care nu apartin niciunui Grup politic, el demisionand din Grupul socialist, din care a cerut excluderea PSD, incepand cu 1 octombrie). In rest, se prevede sa vorbeasca, in afara reprezentantilor Comisiei si Consiliului, doar ... sefii grupurilor politice, adica Weber, Bullman s.a.

Romania este pusa in discutie (in PE nu exista "prezumtia de nevinovatie"), iar "dreptul la aparare" a fost suspendat, romanilor interzicandu-li-se sa isi apere tara (ca doar nu ne asteptam de la un mincinos patentat, Catalin Ivan, s-o faca!?)

Executie in toata regula!

In ce il priveste pe Bullman - care a castigat presedintia grupului socialist exclusiv cu ajutorul delegatiei PSD - acesta este cel care, la dezbaterea din grup de saptamana trecuta, desfasurata in prezenta premierului Dancila, i-a dat cuvantul un timp dublu lui Catalin Ivan, care a mintit de la un capat la altul, pentru a denigra Romania!

Motivul? Ca pleaca din grup!!!???

Asa arata lucrurile astazi, sa vedem ce va ramane pana in ziua dezbaterii...", consideră Mircea Pașcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel