Dăncilă, întrevedere cu Juncker. Chirieac, mesaj: ”Doamnă, reprezentați România!”

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat întâlnirea ratată a premierului Viorică Dăncilă, de ieri, cu președintele Jean-Claude Juncker.

 

Prezent la emisiunea Lilianei Ruse la România TV, Bogdan Chirieac a comentat întâlnirea ratată de pe aeroport, de ieri, dintre Viorica Dăncilă și Juncker, dar și întrevederea de azi care a durat 15 minute, când Viorica Dăncilă l-a așteptat mai bine de o oră la aeroport pe Juncker.

„Astăzi s-a dus cu o oră mai devreme doamna Dăncilă. E totuși primul-ministru, mai este și femeie. L-a așteptat (nr. - pe Juncker) o oră pentru o întâlnire de 15 minute desfășurată, înțeleg, cu translator. (...) 'Doamnă, dumneavoastră reprezentați România, pe noi toți! Nu vă puteți duce un sfert de oră să discutați problemele majore. Nu vă duceați. Domnul Juncker își imaginează probabil că aveți un birou în Palatul Victoria. Era însoțit de unul dintre cei mai buni comisari europeni, poate cel mai bun comisar european, doamna Corina Crețu, din România, ascultată de domnul Jean-Claude Juncker! Corina Crețu era acolo! De ce să te duci un sfert de oră?!' ”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV.

Amintim că premierul Viorica Dăncilă s-a deplasat azi de la Palatul Victoria la Aeroportul Băneasa, unde a avut o scurtă întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care s-a aflat în România pentru a participa la Summit-ul Iniţiativei Celor Trei Mări. Preşedintele CE a ajuns luni după-amiază în România pentru a participa la sesiunea plenară a Summitului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel