Dăncilă, întrebată de următoarea mutare a lui Iohannis

Viorica Dăncilă a fost întrebată, vineri, după ce bugetul pe 2019 a fost aprobat, de următoarea mutare a lui președintelui Klaus Iohannis.

Vineri, 15 februarie, după ce a fost întrebată dacă se așteaptă ca președintele Klaus Iohannis să întoarcă bugetul în Parlament, Viorica Dăncilă, premierul României, a oferit următorul răspuns: „Credeți-mă, nu știu ce va face domnul președinte. Sunt 70 și ceva de zile în care nu avem doi miniștri. Am discutat cu domnul președinte, așa cum am spus și presei. Am sunat atunci, am spus că trebuie să știu ce fac cu cele două portofolii. Mai mult, săptămâna viitoare se încheie interimatul. Nu este o situație confortabilă pentru România”.

Parlamentul a adoptat vineri proiectul bugetului de stat pe 2019. S-au înregistrat 275 de voturi pentru, 122 - împotrivă şi 2 abţineri.

La proiectul bugetului de stat propus de Guvern au fost adoptate mai multe amendamente. Unul dintre ele se referă la suplimentarea bugetului Ministerului Muncii pe anul 2019 pentru majorarea alocaţiilor copiilor începând cu 1 martie, de la 84 de lei la 150 de lei, iar pentru copiii cu vârste între 0 şi 2 ani de la 200 la 300 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel