Dăncilă, înaltă trădare. Chirieac: SRI nu se bagă. O asemenea aberație...

Plângere penală Dăncilă. Chirieac: "Gest fără echivoc împotriva Statelor Unite şi Israelului"
Plângere penală Dăncilă. Chirieac: "Gest fără echivoc împotriva Statelor Unite şi Israelului"

După ce Ludovic Orban a făcut plângere de înaltă trădare pe numele premierului Viorica Dăncilă, SRI nu a oferit nici până acum vreun răspuns. Bogdan Chirieac a comentat decizia serviciilor secrete.

"Eu mă bucur că noul SRI nu participă la această noapte a minţii domnului Orban şi nu dă curs situaţiei domnului procuror şef Horodniceanu. După tot scandalul cu protocoalele, el se ducea tot în zona neagră să ia informaţii. Asta făcea, da?

Dacă SRI ar fi avut informaţii în legătură cu o operaţiune de înaltă trădare a premierului care s-a întâlnit oficial - nu într-un boschet, cu onoruri - cu premierul Israelului (...) le-ar fi pus la dispoziţie (...). Ce să-i dea SRI domnului Horodniceanu? Te oboseşti să răspunzi unei asemenea aberaţii, ca instituţie? De-aia stă dosarul? (...)

Dacă domnul Orban a făcut plângere de înaltă trădare, îl chemi şi îi spui: "matale ne-ai făcut să pierdem timp şi bani. Au fugit nu ştiu câţi evazionişti. Trebuie să răspunzi pentru treaba asta. Care sunt dovezile?"

A fost interesul politic să se deschidă un dosar chiar in rem (....) SRI nu se mai băga în astfel de jocuri abominabile", a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23