Dăncilă: „Eu cred că moţiunea de cenzură nu va trece”

Viorica Dancilă
Viorica Dancilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la emisiunea "Marius Tucă Show", că moţiunea de cenzură nu va trece, iar dacă acest lucru se va întâmpla, PSD va trece în opoziţie.

"Categoric că trebuie să avem schimbări. Vă daţi seama că trecem în opoziţie, dacă această moţiune de cenzură trece. Nu am făcut scenarii. Încercaţi să sugeraţi faptul că dacă va trece moţiunea premierul va pierde la Congres. Dacă am spus că o sa candidez, o să candidez şi într-o variantă şi în cealaltă. Eu cred că moţiunea nu va trece", a declarat Viorica Dăncilă, la emisiunea "Marius Tucă Show".

Când va fi depusă moțiunea de cenzură

"Am înţeles că mâine (marţi -n.r.) va fi depusă şi sper ca la începutul săptămânii viitoare să avem închis acest subiect. În momentul când vii cu o moţiune trebui să vii cu o propunere, cu o variantă de Guvern. Că vii şi acuzi şi jigneşti nu ţine loc de certitudine pentru un proiect politic pentru cetăţeni. Am văzut că programul lor e să taie salariile IT-iştilor, că merge pe o politciă de austeritate", a mai spus Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel