Dăncilă, după moțiunea de cenzură: Nu știu foarte mulți oameni acest lucru

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a acordat un interviu după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului pe care îl conduce a picat.

Viorica Dăncilă a explicat în cadrul interviului acordat Adevărul Live de ce PSD a pierdut alegerile din 26 mai cu toate că prim-ministrul a vorbit despre multiplele realizări ale guvernării actuale inclusiv înaintea votului moțiunii de cenzură. 

Eu cred că s-a greșit din punct de vedere al abordării. Am ales o temă centrală: justiția. Aproape tot dialogul nostru se reducea la justiție și nu am mai adus în prim-plan tot ceea ce a făcut acest Guvern. Noi am pornit de la premisa că oamenii știu acest lucru, dar poate un pensionar știe că i-a crescut pensia însă nu are cunoștință de celelalte programe pe care le-am implementat. Cred că acesta a fost unul din motive pentru acest rezultat. Un alt lucru care cred eu că nu a fost luat în calcul, este că nu am mai luat legătura directă cu cetățenii, nu am mai mers în teritoriu să vorbim cu oamenii, să vorbim despre ceea ce vrem să facem. S-au făcut multe investiții, am crescut pensii, salarii. Dar dacă facem un sondaj și întrebăm poate nu sunt foarte mulți oameni care știu acest lucru, a explicat Viorica Dăncilă.

Vezi și: Dăncilă, întrebată despre desființarea Secției speciale. Ce le-a spus jurnaliștilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel