Dăncilă, despre Iohannis: Așa ceva nu se face unei femei!

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a făcut o serie de declaraţii după şedinţa CExN PSD.

Premierul Viorica Dăncilă și-a exprimat nemulțumirea cu privire la declarațiile președintelui Klaus Iohannis, despre care a declarat că adoptă o atitudine jignitoare. 

Viorica Dăncilă a declarat, luni, că este jignită de ieşirile publice ale preşedintelui Klaus Iohannis la adresa sa, spunând că acestea nu ar trebui să existe la adresa niciunei femei. Întrebată ce a jignit-o, Dăncilă a spus că expresiile "femeia aceasta" şi "nu ştie funcţionarea statului".

"M-a uimit foarte mult și cred că acest lucru nu trebuie să se mai întâmple. Declarațille domnului președinte, care, pornind de la aceste nominalizări care spun că sunt atribute Primului Ministru, a venit cu acele acuzații și cu acele jigniri care nu trebuie făcute nu numai de președintele României, dar cred că de nimeni. Și împotriva nu numai unei femei prim ministru, ci împotriva oricărei femei", a declarat Viorica Dăncilă. 

Se adâncește "groapa dintre Președinte și Prim Ministru”

"Această atitudine nu mi se pare că trebuie să o aibă președintele României. Încă o dată spun că aceste lucruri nu fac decât să adâncească groapa, falia dintre președinte și Primul Ministru", a mai spus Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel