Dăncilă, despre amânarea sentinţei în procesul lui Dragnea: Sper să nu fie o...

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că speră într-o decizie corectă a magistraţilor în cazul dosarului lui Liviu Dragnea, care să nu aibă influenţe politice.

Ea a spus că nu comentează amânarea sentinţei până după alegerile europarlamentare. 'Nu am de ce să comentez acest lucru. Este un lucru care ţine de justiţie, eu nu am făcut niciodată comentarii legate de justiţie, dar sper ca justiţia să aplice corect, să nu fie o judecată din punct de vedere politic. Nu avem ce să comentăm despre deciziile pe care le ia justiţia', a afirmat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă s-ar impune schimbarea conducerii PSD, în cazul în care partidul nu ar obţine scorul dorit la alegerile europarlamentare, Dăncilă a spus că nu doreşte să facă scenarii şi că 'are convingerea că PSD va obţine un scor bun la europarlamentare', potrivit Agerpres.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit luni, pentru 27 mai, pronunţarea sentinţei definitive în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel