Dăncilă, declarații după CEx. Ce s-a decis

Viorica Dancila face declaratii in aceste momente.

”A fost o decizie luată prin vot, vom asigura cvorumul, dar nu se va vota” a spus Viorica Dăncilă, privind moțiunea de cenzură.

”S-a discutat și despre sondajele de opinie privind candidatura la prezidențiale, modul în care vom acționa în următoarea perioadă. Fiecare colegă, fiecare coleg a avut posibilitatea să își spună propria opinie. Așa e în democrație, trebuie să îi ascultăm pe toți” a continuat premierul.

”Fiecare coleg care își exprimă dorința de a candida, vom face sondaje și cel care va fi cel mai bine plasat în sondaje și va avea votul Congresului va reprezenta PSD. Dacă vrea, și Liviu Pleșoianu. Fiecare coleg care va dori va fi introdus în aceste sondaje” a precizat Viorica Dăncilă.

”Trebuie să ascultăm opinia fiecăruia, dar la finalul fiecărei ședințe trebuie să ieșim uniți. Nu putem sancționa pe cineva că nu este de acord cu părerea liderului” a afirmat primul-ministru, cu referire la Paul Stănescu, cel care s-a opus organizării unui Congres pe 29 iunie.

”Sunt hotărâtă să candidez (la șefia partidului - n.r.) pentru că cred că pot să aduc echilibru, o abordare care să unească organizațiile PSD, să dăm un impuls și să ne mobilizăm pentru alegerile prezidențiale. Nu voi merge cu o echipă. Această abordare mi s-ar părea incorectă față de toate colegele și toți colegii mei. Lista este deschisă” a declarat premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel