Urmărește emisiunea live


Dăncilă, concediu. Vicepreședinte PE, reacție: Acum suferă consecințele

Iohannis
Iohannis

Vicepreședintele Parlamentului European l-a ironizat pe Klaus Iohannis în cazul ultimei sesizări făcute la CCR pe tema concediului premierului Dăncilă.

Dăncilă a devenit subiectul unei sesizări la CCR făcute de președintele Klaus Iohannis pe seama faptului că premierul nu l-a informat că intră în concediu și că a desemnat un alt membru al Guvernului să exercite atribuțiile pe care le are. Vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu a comentat în termeni ironici situația.

'Te pomenesti ca asta o fi tot "spilul"'

"Conform deciziei emise de către premierul Viorica Dăncilă, ce a fost publicată marţi în Monitorul Oficial, viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, va exercita, în perioada 6 - 13 august, atribuţiile premierului privind conducerea operativă a activităţii Guvernului. Președintele susține că Viorica Dăncilă încalcă Constituția pentru că își arogă drepturile președintelui, singurul în măsură să desemneze un premier sau un premier interimar în condițiile în care prim-ministrul în funcție nu își poate exercita atribuțiile." Sigur, daca nu l-a pus pe Grindeanu sau Tudose (sau, cel bine, pe Ciolos) acum sufera consecintele ...

Ce ne facem insa ca, pana va judeca CCR "speta", trece mini-concediul Vioricai, isi reia functia si dispare ... "speta"!?

Cine stie, poate ca presedintele va contesta atunci preluarea functiei de Viorica Dancila, pe acelasi motiv ca el este cel care trebuie sa desemneze premierul!?

Te pomenesti ca asta o fi tot "spilul" ezercitzului in democratie practicat de Cotroceni", susține Ioan Mircea Pașcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel