Dăncilă, clădire MAE: "Am discutat cu domnul ministru"

MAE
MAE

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că se vor găsi soluţii pentru a se aloca o clădire pentru Ministerul Afacerilor Externe.

"Cu siguranţă este nevoie de o clădire, am discutat cu domnul ministru, vom găsi soluţii pentru acest lucru", a declarat şeful Executivului.

Precizarea premierului a fost determinată de o rugăminte pe care ministrul Afacerilor Externe i-a adresat-o la întâlnirea cu şefii misiunilor diplomatice acreditaţi în străinătate.

"Nu pot să nu folosesc acest prilej pentru a o ruga pe doamna prim-ministru să ne ajute ca la 100 de ani de la Marea Unire, să existe şi o clădire a Ministerului Afacerilor Externe, şi nu 18 locaţii", a spus Meleşcanu.

În context, şeful Executivului a anunţat că săptămâna aceasta va transmite prin intermediul MAE toate proiectele în parteneriat public privat (PPP).

"Vreau să vă mai anunţ că săptămâna aceasta voi transmite prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe toate proiectele în parteneriat public privat. Vreau să avem o legătură strânsă, să vorbiţi cu cei din ţările de reşedinţă astfel încât să găsiţi soluţii pentru că, într-adevăr, toate obiectivele sunt obiective importante pentru România şi dacă vom reuşi, poate nu toate, măcar jumătate din ele să le punem în practică, cred că acest lucru ne va bucura pe fiecare dintre noi", a menţionat Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel