Dăncilă: Birchall, parte din staff-ul de campanie al lui Iohannis

Ana Birchall FOTO AGERPRES
Ana Birchall FOTO AGERPRES

Viorica Dăncilă a vorbit, joi seară, despre Ana Birchall.

Viorica Dăncilă a afirmat că Ana Birchall vorbește ca și cum ar face parte din echipa de campanie a lui Klaus Iohannis. Liderul PSD a precizat că fostul ministru al Justiției ar trebui să explice la ce s-a referit când a vorbit despre „nenorocirile" și asaltul asupra sistemului.

„Văd discursul doamnei Birchall ca şi cum ar face parte din staff-ul de campanie al domnului Iohannis. Văd o apropiere foarte mare”, a declarat, joi seară, Viorica Dăncilă la sediul central al Partidului Social Democrat.

„E membru al Parlamentului României. A votat pe anumite legi în Parlament. Eu nu sunt membru al Parlamentului României, nu știu ce s-a întâmplat în Comisia Iordache. Nu ştiu ce vrea să spună doamna Birchall, poate să justifice modul în care a acţionat”, a mai spus Viorica Dăncilă.

În altă ordine de idei, Viorica Dăncilă i-a solicitat lui Klaus Iohannis să vină cu explicații legate de afirmațiile lui Rareș Bogdan potrivit cărora DNA trebuie „să vină să ia pe sus dubleta Dăncilă-Teodorovici". Liderul PSD a adăugat că nu are niciun fel de problemă în a discuta cu procurorii, pentru că nu are nimic de ascuns.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel