Dăncilă, 2020. Lămuriri cu privire la pronunțarea devenită VIRALĂ

Viorica Dăncilă, Legea achiziţiilor publice. Anunț privind ședința de Guvern
Viorica Dăncilă, Legea achiziţiilor publice. Anunț privind ședința de Guvern

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre glumele apărute pe internet în ceea ce privește pronunțarea anului 2020.

Amintim că, într-o ședință de guvern, Dăncilă a vorbit despre construcția a mai multe stadioane în ceea ce privește organizarea de către România a Euro 2020. Dar, precizând numele competiției, Viorica Dăncilă a pronunțat 20 - 20, și nu 2020.

Într-un interviu acordat României TV, Dăncilă a precizat că această pronunțare a fost cauzată de cei nouă ani în care a lucrat la Bruxelles și unde se pronunță astfel. Totodată, premierul a dat asigurări că până la campionatul european din 2020, vo fi ridicate trei stadioane.

„Se fac stadionele. Sunt trei deja. Dinamo, Stadionul Giulești unde joacă Rapid și stadionul Arcul de Triumf. Se fac cele trei stadione. Facem toate demersurile astfel ca Euro 2020 să se desfășoare normal”, a spus Dăncilă.

În ceea ce privește pronunția, premierul a adăugat că: „foarte mulți au văzut în acest lucru o greșeală. Eu sunt de 9 ani plecată la Bruxelles. După 9 ani când ai vorbit așa, e normal să duci pronunțarea mai departe. Dar de acum voi zice 2020”.

„Am adoptat în ședința de Guvern, o să se facă acele stadioane. Am spus că le facem și le vom face”, a mai adăugat Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel