Dănăilă, despre salariile medicilor: Nu venim cu sacii de bani

Dr. Leon Dănăilă, candidat al PNL Bucureşti pentru Senat, a spus, referindu-se la situaţia financiară a medicilor, că liberalii promit să majoreze salariile acestora. El a precizat însă că dacă va ajunge la guvernare, partidul pe care îl reprezintă nu va veni cu 'sacii de bani'.

'O vom face, promitem şi noi că o să mărim aceste salarii, dar dacă vom fi votaţi, vom ajunge la guvernare, noi n-o să venim cu sacii de bani să umplem buzunarele tuturor cu aceşti bani. Ei trebuie să aibă puţină răbdare fiindcă în luni de zile o să rezolvăm şi această problemă financiară. Problema financiară este foarte grea nu numai din punct de vedere al plăţii medicilor, dar şi din punct de vedere al medicamentelor compensate, al medicamentele de care eu mă izbesc în fiecare zi în spital, care nu sunt suficiente. Avem nevoie şi de instrumentar şi de aparatură', a afirmat Dănăilă.

Pe de altă parte, el a punctat faptul că românii nu pot avea un trai mai bun dacă ţara va fi administrată de 'oameni necinstiţi'.

[citeste si]

'În fiecare zi la televizor sunt (...) numeroase accidente pe drumurile ţării noastre din cauză că acestea nu sunt la un nivel corespunzător. Promisiuni au fost tot timpul, dar nu s-a realizat aproape nimic din ceea ce s-a promis. Promisiuni am avut. Cu oameni necinstiţi, ţara noastră nu poate avea un nivel ridicat de trai. Nu putem construi autostrăzi cu oameni necinstiţi, care nu se ţin de cuvânt. Nu putem construi spitale noi cu oameni necinstiţi, nu putem avea venituri mai mari cu oameni necinstiţi. Deci, problema importantă care se pune la noi e a schimbării clasei politice pentru a avea un trai mai bun. Această schimbare se impune de urgenţă', a adăugat Dănăilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel