Dana Săvuică, verdict pentru Carmen Iohannis. Ce observație a făcut

Dana Săvuică o apreciază pe Carmen Iohannis și spune că în ceea ce privește stilul vestimentar, soția președintelui este pe drumul cel bun.

Vedeta o felicită pe Carmen Iohannis pentru că nu de puține ori a ales să poarte creații românești la vizitele oficiale.

"Despre Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, constat o femeie frumoasa si delicata, care face privirile sa se atinteasca asupra ei. Controversata sau nu, tinutele create de designerii romani pentru dansa sunt adesea comentate si analizate, dar eu zic ca efortul de a fi la inaltime este evident, iar croiala eleganta si materialele de calitate pun in evidenta o silueta frumoasa. E adevarat ca as lungi manecile, mai ales cand este vorba de vizite oficiale si nu as fi asortat cu sandale cu degetele la vedere rochia create de Alexandru Ciucu, mai ales daca ma aflam in prezenta familiei regale a Spaniei.

Am observat ca lungimea rochiilor a depasit usor genunchiul, dupa eticheta protocolara, iar croiala este mai lejera. Dupa parerea mea, Prima Doamna este pe drumul cel bun si ma bucur ca ne face cinste, purtand creatii romanesti", a scris Dana Săvuică pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel