Dana Grecu, întrebare despre Chichirău și Dragnea. Ciuvică, fără răspuns

Dana Grecu, la emisiunea pe care o realizează duminică, la Antena 3, i-a adresat o întrebare-încuietoare lui Mugur Ciuvică.

"Care este diferența între Cosette Chichirău și Liviu Dragnea?", l-a întrebat jurnalista. Mugur Ciuvică a zis: "Nu pot să răspund. Este o întrebare foarte grea. Vă gândesc și vă răspund la anul. Este un non-personaj. Înainte de șampanie, de Revelion, stăm să vorbim despre nimeni? Să vorbim despre unii care contează. Doamna aceasta chiar nu contează".

[citeste si]

"O văd dezechilibrată în toate sensurile. Echilibrul se poate reface la tratament. Tot partidul USR are un comportament absolut deplasat. Cu cel puțin un an înainte de a intra în Parlament, Cosette Chichirău nu a lucrat nicăieri. Nici ajutor de șomaj nu lua. A ajutat-o Nicușor Dan să intre în Parlament pentru a avea și ea o ocupație", a mai zis Mugur Ciuvică la Antena 3.

În 2017, pe final de an, Cosette Chichirău, deputată USR, a transmis LIVE, pe Facebook, imagini din Parlament. La un moment dat, politiciana a avut un schimb dur de replici cu senatorul PSD Șerban Nicolae. Disputa s-a desfăşurat în timp ce Cosette Chichirău transmitea LIVE din plen cu telefonul mobil. Ulterior, Cosette Chichirău a declarat că a fost înjurată de Şerban Nicolae şi a anunţat că îl acţionează în judecată, în timp ce social-democratul a cerut scuze alegătorilor săi pentru reacţia pe care a avut-o.

Nu este primul scandal de acest fel. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a dat-o în judecată pe Cosette Chichirău după ce aceasta l-a făcut "porc" în Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel