Dana Grecu - Codrin Ștefănescu, schimb DUR de replici: Vă place rău, rău să mușcați din PSD

Dana Grecu și Codrin Ștefănescu au avut un schimb de replici în direct la Antena 3.

Jurnalista l-a întrebat pe secretarul general adjunct al PSD: "Domnul ministru al Justiției ar fi trebuit să o întrebe pe doamna Kovesi ce căuta acasă, la Gabriel Oprea, în noaptea alegerilor din 2009? Da sau nu. Tudorel Toader este foarte simpatic, iar cei de la PSD sunt foarte deștepți. L-au scos pe Florin Iordache, ministru politic, ca să nu se spargă în capul lor toate cele cu OUG 13. Acum l-au înscăunat peste Justiție pe Tudorel Toader, un tehnocrat, pe principiul 'nu e al nostru'. Foarte abil PSD pentru că l-a înscăunat peste Justiție pe Tudorel Toader".

Codrin Ștefănescu a zis: "Putea să o întrebe, dar înainte de deschiderea anchetei. Răspunsul lui Tudorel Toader este foarte corect. Eu am fost cel care l-a criticat pe Tudorel Toader și cel care a cerut, la un moment dat, remanierea, dar răspunsul său de astăzi este foarte corect. Parchetul trebuie să o întrebe pe Laura Codruța Kovesi ce căuta acasă la Oprea".

Apoi el a zis: "Vreți să vin în emisiune și să dau cu el de pământ? Să fac rating?".

Dana Grecu a replicat: "Dar pupați-l pe gură".

"Îl pup dacă vreau. Dacă nu, nu. La întrebarea despre Kovesi, Tudorel Toader a răspuns corect", a adăugat Codrin Ștefănescu.

"PSD astăzi mi-a închis gura. L-a băgat în față pe Tudorel Toader... tehnocrat. Dacă nici el nu știe să răspundă... este o abureală și o vrăjeală", a mai zis Dan Grecu.

Codrin Ștefănescu a continuat: "Sunteți răutăcioasă. Vă place rău, rău să mușcați din PSD. Dimineața, când vă treziți, vă întrebați, ce să mai mușcați din PSD și cum să mai dau de pământ cu Dragnea și Ștefănescu".

Amintim că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a zis că nu a discutat cu procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie despre dosarul deschis de Parchetul General privind alegerile din 2009, pentru că "nu este treaba ministrului să întrebe pe cineva ce a făcut în seara alegerilor".

"Cât aş fi eu de ministru al Justiţiei, nu pot să o întreb pe doamna Kovesi nici la telefon, nici în birou, dacă a fost sau nu a fost. Acolo o întreabă Parchetul care are dosarul deschis, o întreabă comisia, dacă va fi funcţională şi va fi chemată, dar nu este treaba ministrului să întrebe pe cineva ce a făcut în seara alegerilor", a afirmat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel