Dan Voiculescu, reacție după ce ANAF a anunțat că vrea să vândă sediile Antenelor

Dan Voiculescu reacționează, într-o postare pe blogul personal, după ce ANAF a anunțat că a finalizat evaluarea sediilor Grivco, Intact și televizunilor Antena 1 și Antena 3 și le va scoate la vânzare pentru recuperarea prejudiciului în Dosarul ICA.

"Vad cum unii se bucura ca vor fi vandute cladirile confiscate. Acestora doresc sa le spun ca sentimentele lor de ura si invidie le vor fi fatale. Ii vor autodistruge.

Imi pare rau pentru ei.

In ceea ce priveste confiscarea, celor de buna credinta le spun ca aceste cladiri au fost construite cu mult inainte de privatizare, cu autorizatii de construire legale si cu bani proveniti din credite bancare fara nicio legatura cu ICA.

Sa lasam justitia din Romania si din UE sa faca lumina", este mesajul transmis, joi, de Dan Voiculescu.

Potrivit unor surse oficiale citate de presă, șeful ANAF, Gelu Ștefan Diaconu, a optat pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Voiculescu prin vânzarea imobilelor respective, nu prin darea în folosința altor instituții publice, scrie romaniatv.net.

Sediul Antenei 1 și Antenei 3, din Șoseaua București-Ploiești nr. 25-27, a fost estimat la o valoare de 3,4 milioane de euro, imobilul din Strada Gârlei nr. 1B, lot 1 are o valoare de piață estimată la 3,5 milioane de euro, iar imobilul din Strada Gârlei nr. 1B, lot 2, a fost estimat la 8,3 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel