Dan Voiculescu, la spital. Cristiana Anghel, mesaj CRUNT

Fosta senatoare Cristiana Anghel a transmis un mesaj după ce a aflat că Dan Voiculescu a fost internat de urgență.

"Nu s-au lasat până nu l-au adus în pragul morții. Nenorociților, credeți că nu veți plăti aceste odioase crime?! Nimeni nu l-a ajutat. I-au mâncat banii și-atât. Mă doare sufletul.

Este unul dintre cei puțini din politică care nu mi-a cerut bani pentru partid. Spunea că eu plătesc cu imaginea mea curată și cu munca din Parlament. S-a purtat cu mine precum un tată. Îi doresc din suflet să treacă și peste acest obstacol. Ajută-i, Doamne!", a scris Cristiana Anghel pe Facebook.

[citeste si]

Dan Voiculescu a fost internat vineri seară la Spitalul Universitar, după ce a suferit o ocluzie intestinală. Potrivit unor surse, el urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale cel mai probabil sâmbătă dimineață.

Dan Voiculescu execută, începând din august 2014, la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 10 ani închisoare primită în dosarul ICA.

Marți, 18 iulie, urmează să fie dată sentința definitivă față de cererea omului de afaceri de a fi eliberat condiționat din închisoare.

Pe 8 iunie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au luat decizia de a admite cererea de eliberare formulată de Dan Voiculescu. Decizia nu a fost definitivă şi a fost contestată la Tribunalul Bucureşti. Dacă această instanţă va decide că Dan Voiculescu poate fi eliberat condiţionat, atunci el va putea părăsi penitenciarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel