Dan Voiculescu, la spital. Cristiana Anghel, mesaj CRUNT

Scutaru Cristina / 14 iul 2017 / 21:48 Salveaza PDF Comentarii

Fosta senatoare Cristiana Anghel a transmis un mesaj după ce a aflat că Dan Voiculescu a fost internat de urgență.

"Nu s-au lasat până nu l-au adus în pragul morții. Nenorociților, credeți că nu veți plăti aceste odioase crime?! Nimeni nu l-a ajutat. I-au mâncat banii și-atât. Mă doare sufletul.

Este unul dintre cei puțini din politică care nu mi-a cerut bani pentru partid. Spunea că eu plătesc cu imaginea mea curată și cu munca din Parlament. S-a purtat cu mine precum un tată. Îi doresc din suflet să treacă și peste acest obstacol. Ajută-i, Doamne!", a scris Cristiana Anghel pe Facebook.

[citeste si]

Dan Voiculescu a fost internat vineri seară la Spitalul Universitar, după ce a suferit o ocluzie intestinală. Potrivit unor surse, el urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale cel mai probabil sâmbătă dimineață.

Dan Voiculescu execută, începând din august 2014, la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 10 ani închisoare primită în dosarul ICA.

Marți, 18 iulie, urmează să fie dată sentința definitivă față de cererea omului de afaceri de a fi eliberat condiționat din închisoare.

Pe 8 iunie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au luat decizia de a admite cererea de eliberare formulată de Dan Voiculescu. Decizia nu a fost definitivă şi a fost contestată la Tribunalul Bucureşti. Dacă această instanţă va decide că Dan Voiculescu poate fi eliberat condiţionat, atunci el va putea părăsi penitenciarul.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +27    Negative: -4

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3