Dan Voiculescu demontează un mit: Klaus Iohannis nu a fost niciodată la GRIVCO

Stelian Ion, fost ministru al Justiției din partea USR-PLUS, a relansat în spațiul public o temă din campania electorală a lui Traian  Băsescu. Supărat că a fost demis pentru tergiversarea programului Anghel Saligny și lipsa de performanță în mandatul de la Justiție, Stelian Ion l-a atacat pe Klaus Iohannis, care ar trăda valorile Dreptei.

Stelian Ion a făcut referire la acuzațiile din presa pro-Băsescu, care îi reproșa lui Klaus Iohannis asocierea cu PSD-PNL-PC, trei partide care au alcătuit o coaliție de guvernare în 2011, îndreptată împotriva președintelui Băsescu și a premierului săi. 

Dan Voiculescu vine cu „o necesară clarificare”, după ce fostul ministru al Justiției Stelian Ion l-a numit pe Klaus Iohannis „premierul de la Grivco”. Într-o postare pe rețelele de socializare, Stelian Ion afirmă că președintele a fost în 2009 la sediul Grivco. Dan Voiculescu dezminte informația, într-o postare pe blogul său.

„Văd că din nou apare în spațiul public afirmația că actualul președinte al României ar fi fost la sediul GRIVCO.

Pentru respectarea adevărului istoric repet cu toată convingerea că Dl. Klaus Iohannis nu a fost niciodată la sediul GRIVCO.

La GRIVCO a fost de mai multe ori Traian Băsescu cu căciula în mână, după cum a declarat chiar el”, scrie Dan Voiculescu pe blog.

Anterior, Klaus Iohannis a spus, la rândul său, că nu a fost niciodată la GRIVCO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel