Primarul Daniel Tudorache: Tănase Stamule, apucături ceaușiste în Sectorul 1 - FOTO

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a făcut descoperirea cu privire la Tănase Stamule, căruia îi face și o recomandare. 

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, îl acuză pe Tănase Stamule (consilierul premierului Ludovic Orban) de "apucături ceauşiste", după ce un afiş electoral cu candidatul PNL a apărut în oficiile poştale din sector. Tănase Stamule este anunţat drept candidatul PNL la primăria Sectorului 1, cu toate că USR încă mai speră ca liberalii să o susţină pe Clotilde Armand. 

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, subliniază că ”Deși au trecut 30 de ani peste România, asistăm la apucături ceaușiste în Sectorul 1”.

El continuă prin a explica ce s-a întâmplat: ”Consilierul guvernamental cu apucături de vătaf, numit și Tănase Stamule, a pus afișe electorale în toate oficiile poștale din Sectorul 1, deși nu are nici o legătură cu Poșta Română și, chiar dacă ar fi avut legătură, nici atunci nu ar fi avut voie.”

Primarul Sectorului 1, în fața acestui fapt, îi face o sugestie lui Tănase Stamule: ”Dacă își dorește afișul acolo, îi sugerăm să candideze la funcția de șef sindicat în Poșta Română, deși, cu apucăturile sale de vătaf, nici acolo nu se înscăunează". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel