Dan Tudorache: În mandatul meu nu se vor semna contracte privind plantarea de panseluțe

Primarul sectorul 1 București, Dan Tudorache, afirmă că în mandatul său nu se vor semna contracte pentru panseluțe, așa cum a apărut în presă. "Operațiunea panseluța" este de domeniul trecutului în sectorul 1 București.

"Vreau să știți că niciodată, în mandatul meu, nu se vor semna contracte în care se vor cheltui bani pe panseluțe. Proiectele mele sunt clare: spital nou în nordul Capitalei, reabilitarea școlilor și finalizarea programului de anvelopare a blocurilor", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Administrația Domeniului Public Sector 1 a încheiat, în 13 martie 2013, un contract de reamenajare a spațiilor verzi care stipulează, printre altele, și plantarea de panseluțe pe domeniul public. Valoarea acestui contract, câștigat de o asociere de firme în fruntea cărora se află Triumf Gardening, este de 480 de milioane ron. Menționăm că prețul pentru o panseluță este de 2,13 ron. Acest contract expiră în data de 31 decembrie 2016, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit acestuia, încă de la învestirea în funcție, în data de 24 iunie 2016, edilul Dan Tudorache a încercat să găsească soluții legale pentru rezilierea acestui contract. Din păcate, rezilierea era condiționată de plata unor penalități foarte mari din partea administrației locale.

Primarul Tudorache a solicitat expres ca firma care derulează acest contract să nu mai planteze panseluțe în sezonul rece. În urma ignorării acestei solicitări, edilul a decis să nu mai plătească nicio panseluță plantată în ultimele 24 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel