EXCLUSIV  Dan Tănasă, AMENINȚAT înainte de alegeri. Un lider de partid a dat buzna în casa părinților săi

Dan Tănasă a decis să candideze la alegerile parlamentare 2016 din partea Partidului Alianța Noastră România.

Întrebat despre intrarea în cursa electorală a jurnalistului, liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, a zis: "Mă bucur, căci așa vor vedea oamenii ce îi așteaptă dacă oameni de genul lui Dan Tănasă ar reprezenta ținutul secuiesc la București. Scopul UDMR-ului este să salveze ținutul secuiesc de București și de mâncătorul de maghiari Dan Tănasă".

Jurnalistul este obișnuit cu astfel de reacții. Într-un interviu acordat pentru DC News, Dan Tănasă a povestit cum, de-a lungul timpului, a primit mai multe amenințări. Ziaristul ne-a dezvăluit că primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a fost în casa părinților mei și a trecut la amenințări.

"Normal că am fost amenințat! Am publicat, de-a lungul timpului, amenințările care mi s-au adus. Mi s-au făcut plângeri penale, am fost plimbat pe la parchete, am fost amenințat de multe ori. Un om de afaceri din Miercurea Ciuc mi-a trimis un mesaj în care îmi spunea că îmi rupe gâtul. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a fost în casa părinților mei și m-a amenințat. A zis să termin cu acțiunile pe care le fac pentru că îmi fac dușmani", a povestit Dan Tănasă pentru DC News.

Dan Tănasă va candida în municipiul București pe poziția a doua la Camera Deputaților pe lista depusă de Alianța Noastră România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel