Dan Sultănescu, consilier de imagine al lui Victor Ponta. "Asta pentru cei care se reped…

Consilierul de imagine al premierului Victor Ponta, Dan Sultănescu, a subliniat ce scrie în Constituție cu privire la urmărirea penală și suspendarea premierului Victor Ponta

"Info pentru cei care citesc Constituția și cred că președintele Iohannis îl poate suspenda pe premierul Ponta:

Conform deciziei CCR 207/2008, PRESEDINTELE NU POATE DECIDE asupra urmării penale sau suspendării premierului, fără aprobarea Camerei din care acesta face parte, dacă vorbim despre un prim-ministru/ministru care este și parlamentar.

Victor Ponta are calitatea de "suspect" în dosarul senatorului Șova, nefiind sub urmărire penală. Asupra cererii de urmărire penală decide Camera Deputaților! Așadar, după acel moment se aplică și criteriile de integritate (dacă începe urmărirea penală - se pierde funcția...)

Asta pentru cei care se reped să se joace cu termenii - pe ideea că, dacă s-a aruncat cu piatra, e clar ca s-a spart tința. Nu s-a spart...", a scris Dan Sultănescu, pe pagina sa de Facebook. 

Premierul Victor Ponta pus sub urmărire penală de procurorii DNA, care-i aduc trei acuzații și cer avizul Camerei Deputaților pentru a putea începe urmărirea penală pe numele prim-ministrului pentru a patra acuzație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel