Dan Șova, război cu Cătălin Prisăcariu de la Kamikaze și B1TV

Ministru pentru Relaţia cu Parlamentul,  Dan Şova, a fost acuzat de către Cătălin Prisăcariu de la revista Kamikaze că şi-ar fi trecut în CV un master în Drept Fiscal pe care l-ar fi absolvit în Marea Britanie în 2007, informație care a fost prelută ulterior și de B1TV. În replică, Dan  Şova vine pe blogul personal cu precizări care sunt în măsură să demonteze acuzațiile redactorului de la Kamikaze.

"Intrucat nu am devalizat nici un minister si nici bugetul statului, B1 TV impreuna cu domnul Catalin Prisacariu, un vechi “fan” al meu, m-au acuzat astazi (luni, n.r.) ca ma laud cu un master pe care nu l-am facut", scrie Șova pe blog.

 "Ciudat, documentele arata altceva. Am fost admis , inscris si am urmat integral cursurile. La sfarsitul cursurilor am informat ca nu sunt interesat de vreo diploma, intrucat am studiat doar pentru mine personal si am cerut doar eliberarea unui certificat, ceea ce s-a si intimplat. (document 3 )

 Mai mult, am fost acuzat ca m-as fi laudat ca am un master pe care nu-l am. Complet neadevarat. Nu exista nici o afirmatie publica a mea in legatura cu efectuarea acestui master, desi chiar l-am facut, asa cum se poate vedea din documentele de mai sus, chiar daca nu am fost interesat in obtinerea unei diplome.

 Am fost acuzat ca pe un CV mai vechi care exista pe site-ul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti figura ca as avea un master. Si acel CV era corect, intrucat masterul l-am facut, iar in acel CV nu exista mentionata detinerea vreunei diplome. Ceea ce este ciudat pentru mine este ca anul trecut, atunci cand am facut o conferinta de presa legata de alte acuzatii elucubrante in legatura cu Rovinari si Turceni, am explicat si atunci ca eram la studii la Londra in perioada contractelor si atunci am dat tuturor ziaristilor prezenti documentele acestui master. Probabil ca multi inca le mai au.

 Astazi dimineata am solicitat secretariatului Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti urcarea unui nou CV, pentru a fi cat mai clare lucrurile si tocmai pentru a nu putea fi interpretate in nici un fel. De altfel, nu pot sa nu remarc, asa cum am aratat si mai sus ca si acest CV era foarte corect, mentionand existenta master-ului, dar nu si a unei diplome obtinuta. Cred ca o cercetare atenta a unor ziaristi de buna – credinta ar fi fost suficienta pentru a remarca acest lucru. De altfel, astazi am solicitat si Senatului Romaniei si Guvernului Romaniei adaugarea pe cv-urile existente a masterului despre care vorbim. Ceea ce este foarte caraghios si ridicol este ca eu nu mi-am scos un master din cv-uri pentru a ascunde ceva ci astazi abia l-am adaugat in cv-uri. Nu aveam de unde sa cunosc “lovitura” pe care se pregateau cei de la B1 sa o dea, ci m-am comportat institutional corect fata de scoala pe care am frecventat-o in 2006-2007 si pe care o urmez si astazi. Din corespondenta pe care o atasez mai jos cred ca rezulta destul de clar relatia mea cu aceasta prestigioasa institutie de invatamant superior, ca fost si actual masterand si mai ales impresia creata englezilor de jurnalistul (Prisecariu) care a incercat sa ma denigreze (document 1). Probabil ca citind corespondenta atasata, domnului Prisecariu ii va fi rusine. Cred ca il voi pune din nou in postura de a-si cere scuze.

 Cel mai distractiv insa mi se pare sa ma acuzi de asemenea lucururi, in conditiile in care si astazi, incepand din 2011, sunt masterand la aceasta prestigioasa institutie de invatamant superior, adica la London School of Economics, la un nou master, fara nici o legatura cu cel ale carui cursuri le-am frecventat in 2006 – 2007 si anume la MSc in Governmment and Politics in the EU. Hai sa facem un efort de imaginatie si sa ne gandim oare cum de m-au admis din nou, la un nou master? Aceasta intrebare nu se adreseaza cititorilor care sunt oameni de bun simt, ci celor de la B1 si domnului Prisecariu care au vrut neaparat sa gaseasca ceva si s-au facut de ras.

 Nu pot sa nu adaug faptul ca domnul Prisecariu a mintit, asa cum ii sta in fire, in interventia sa de la B1 si a aratat doar o parte a corespondentei domniei sale cu cei de la London School of Economics, ascunzand cu rea – credinta comunicarea reprezentantilor universitatii care atestau in scris faptul ca am frecventat cursurile in anul scolar 2006-2007. Nu este nici o problema. Anexez eu si aceasta corespondenta ( a se vedea pagina 1 jos din documentul atasat)) pentru a-l putea spune linistit domnului Prisecariu: “Rusine, Stimabile, rusine!”, mai scrie Dan Șova pe blogul personal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel