Dan Șova: Nu am fost executat silit de Fisc

dan sova dc
dan sova dc

Ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Dan Șova, a infirmat luni informațiile apărute în presă, conform cărora ar fi fost executat silit de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) din cauza datoriilor, precizând că face parte din ”contribuabilii serioși.”

Într-un document transmis luni Agerpres, ministrul arată că informațiile prezentate în mass-media ”sunt false, după cum o arată și documentul atașat, emis de către ANAF, cu data de astăzi (luni, 12 octombrie - n.r) din care rezultă că nu există nicio executare silită” împotriva sa. ”Precizez că fac parte dintre contribuabilii serioşi, motiv pentru care solicit trimestrial ANAF certificate de atestare fiscală, care să arate că nu sunt dator la niciunul dintre bugetele statului,” spune Dan Șova.

El a făcut publice certificatele fiscale din 25 mai și 26 septembrie, care arată că nu are datorii către vreunul dintre bugetele statului. Demnitarul a remarcat totodată, miza politică a acestor atacuri. ”Sunt conştient de faptul că, fiind în campanie electorală, lansarea unor astfel de atacuri are o miză politică clară. Perioada electorală nu poate face însă acceptabilă formularea de acuzaţii false, cu atât mai mult cu cât este vorba nu doar de imaginea unei persoane, respectiv a subsemnatului, ci de imaginea Guvernului României în ansamblul său,” adaugă ministrul pentru Relația cu Parlamentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel