Dan Puric vrea să facă pușcărie în locul lui Gigi Becali

Dan Puric a spus la România TV că Gigi Becali a donat, în secret, 100.000 de euro din închisoare pentru finanţarea clinicii de recuperare oncologică a doctorului Pavel Chirilă.

"Pe mine m-a ajutat un puşcăriaş, mi-a dat telefon şi mi-a zis: Bă, Dănut, eu pe tine nu te las. Îţi dau 100.000 de euro, îi termini îţi mai dau, până termini clinica". Un puşcăriaş cu suflet extraordinar. I-am zis: "Mă, Gigi, fac puşcărie în locul tău".", a dezvăluit Dan Puric la România 

Dan Puric a mai explicat că se cunoaşte de mai mult timp cu omul de afaceri Gigi Becali, multe dintre experienţele lor împreună fiind extrem de amuzante.

Citește și: "BECALI ȘI STEAUA", cartea lui Gigi Becali scrisă în închisoare. Pasaje inedite despre MM și Claudiu Răducanu

"Acum câţiva ani mi-a zis: "Bă, Dănuţ, eu îţi cumpăr ţie 10.000 de cărţi". L-am întrebat "De ce, Gigi?". "Pentru că vreau să te ajut". Zic: "Gigi, mă ajuţi dacă iei una şi o citeşti" şi mi-a dat un răspuns genial "Nu citesc, că tot ce ai scris tu acolo mi-a zis mie tata noaptea la oi". Machedonul este extraordinar", a mai povestit actorul.

În altă ocazie, Dan Puric l-a sunat pe Gigi Becali şi l-a întrebat de ce a pierdut 1,5 milioane euro la ruletă, în loc să îi doneze la spital, copii bătrâni, iar răspunsul lui omului de afaceri l-a frapat prin sinceritatea lui creştină: "Să îţi spun un secret: Eu, banii aştia, i-am luat de la Dracu' şi i i-am dat lui înapoi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel