Dan Petrescu, sfat pentru Mirel Rădoi înaintea meciului cu Islanda

Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Dan Petrescu spune că Mirel Rădoi ar trebui să aleagă jucători ce evoluează constant pentru meciul cu Islanda și îi transmite că dacă ar fi fost antrenor la Națională ar fi luat doar jucătorii care au jucat în ultimele meciuri.

Dan Petrescu a luat parte la o conferinţă de presă premergătoare partidei cu Gaz Metan Mediaş din play-off-ul Ligii 1. Petrescu este de părere că Mirel Rădoi ar trebui să convoace pentru meciul cu Islanda din play-off-ul pentru Euro 2020 doar jucătorii care au evoluat constant în ultimele luni.

„Ca valoare individuală, cred că suntem mai buni ca islandezii. Toţi jucătorii trebuie să demonstreze că sunt în formă. Dacă eram antrenor la naţională, luam doar jucătorii care au jucat în ultimele meciuri, nu aş lua fotbalişti care au jucat acum trei luni sau 10 luni. Trebuie să joci şi să o faci bine. Dacă stai şi eşti rezervă sau eşti accidentat, nu cred că poţi ajunge la meciul cu Islanda aşa. Mai sunt patru meciuri în campionat până la meci, jucătorii trebuie să joace, să arate că merită şi după aceea cred că selecţionerul îi va alege pe cei mai în formă, pe cei care joacă”, a spus Dan Petrescu în conferința de presă, relatează Mediafax.

România va întâlni Islanda în play-off-ul pentru Euro 2020 la data de 26 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel