Dan Petrescu, reacţie după ce a aflat cu cine a picat în grupele Europa League

Dan Petrescu, CFR CLuj, meci - foto: @cfr1907
Dan Petrescu, CFR CLuj, meci - foto: @cfr1907

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă online, că grupa în care a fost repartizată formaţia sa în Europa League, alături de AS Roma, Young Boys Berna şi ŢSKA Sofia, este mai accesibilă decât cea din sezonul precedent şi în consecinţă se gândeşte serios la calificarea în primăvara europeană.

"Dacă ne gândim la ce a fost anul trecut, când nu am putut fi mulţumit şi chiar eram foarte supărat... Atunci nu mă gândeam eu la calificarea mai departe, mă gândeam ca măcar o victorie să avem şi noi ca să nu ne facem de râs. Ăsta e adevărul, nu are rost să mint. Poate sunt altfel faţă de alţi antrenori care promit multe.

Eu nu pot să promit nimic. Pot să spun că grupa pare mai accesibilă decât cea de anul trecut. Dar dacă suntem mulţumiţi de grupă şi după aia nu facem puncte degeaba suntem mulţumiţi. În opinia mea Roma e favorita grupei, iar în spatele ei vine Young Boys Berna, care are un lot cotat la 60 şi ceva de milioane de euro şi care de obicei ajunge prin Champions League. Şi apoi suntem noi şi ŢSKA Sofia... poate cu un avantaj pentru noi pentru că avem mai multă experienţă în grupe după anul trecut", a spus tehnicianul citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel