Dan Petrescu, înapoi la CFR. Ce jucător a fost cel mai fericit: Nu e o glumă, e adevăr

dan petrescu
dan petrescu

CFR Cluj a dat lovitura și l-a readus pe Dan Petrescu, antrenorul cu care ardelenii câștigau titlul de campioană anul trecut.

Într-o primă reacție după revenirea la Cluj, Dan Petrescu i-a mulțumit lui Alin Minteuan pentru rezultatele excelente pe care le-a avut la CFR și i-a propus să continue alături de el. Petrescu a mărturisit că francezul Omrani a fost cel mai fericit jucător când a aflat de revenirea sa.

"Normal că-mi era dor de România, de toată lumea. Azi am făcut primul antrenament, mă bucur că m-am întors şi sper să stau mai mult decât am stat datat trecută, mai mult de un an. La fotbal nu se ştie niciodată, la fotbal stai mereu cu bagajul făcut. Cei care au lucrat cu mine normal că erau fericiţi, m-am bucurat şi eu să-i văd.

Omrani părea cel mai fericit. Nu e glumă, e adevăr. Mereu mă înţeleg bine cu adversarii. E greu cu fusul orar, dar trebuie să mă adpatez, pentru că e greu, vin finale în play-off şi meciuri în Cupa României.

L-am felicitat pentru rezultatele (n.r. - Alin Minteuan) pe care le-a avut şi l-am rugat să lucreze alături de mine, pentru că a fost lângă echipă. Nu ştiam de ce mă vor şi nu ştiam dacă e bine să mă întorc şi de ceva timp negociem. Dar când patronul vine al Dubai lângă tine, atuci se vede că vrea ceva. Atunci se vede că acolo trebuie să mergi", a spus Petrescu la Digi Sport, potrivit Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel