Urmărește emisiunea live


Dan Petrescu, criză de nervi, în direct. ATAC la FCSB

dan petrescu
dan petrescu

Dan Petrescu s-a enervat, marţi seară, pentru că, spune el, doar jocul CFR-ului este critacat şi catalogat "urât", dar şi celălalte echipe practică acelaşi joc.

"Bursucul" a comentat şi plecarea lui Edi Iordănescu de la Astra, despre care spune că nu este de bun augur pentru echipa sa, având în vedere că CFR urmează să joace cu Astra.

"Steaua câştigă cu 1-0 şi cu 2-1, din fază fixă. Toate meciurile se decid la faze fixe şi voi certaţi CFR-ul. CFR a fost criticată tot campionatul. Voiaţi să jucăm ca Dinamo, care a luat câte 3-4 goluri pe meci şi să fim în play-out?

Craiova bate numai cu 1-0 şi are trei ocazii pe meci, bravo lor, dar asta nu înseamnă că sunt cei mai spectaculoşi. Nu vreau să cert Craiova, Doamne fereşte, că nu-mi permit. Dacă jucam în atac la fel de bine ca în apărare eram Barcelona sau Real Madrid", a spus Dan Petrescu, marţi seară, la DigiSport, potrivit Prosport.

În ceea ce priveşte plecarea lui Edi Iordănescu de la Astra, Petrescu a spus: "Astra nu mai are antrenor, iar noul antrenor va aduce un suflu nou. Nici nu mai stii dacă e bine sau nu. E clar că n-aş fi schimbat un antrenor ca Edi Iordănescu".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel