Dan Petrescu, cetăţean de onoare al Clujului

Dan Petrescu, CFR CLuj, meci - foto: @cfr1907
Dan Petrescu, CFR CLuj, meci - foto: @cfr1907

La sediul Consiliului Judeţean Cluj a avut loc marţi, 8 decembrie, ceremonia publică de acordare a titlului de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj - "Clujean de Onoare" marelui fotbalist şi antrenor Dan Petrescu.

Cel căruia i-a revenit în cadrul ceremoniei misiunea de a elogia personalitatea marelui fotbalist şi antrenor Dan Petrescu a fost îndrăgitul fotbalist clujean Ioan Ovidiu Sabău.

Acesta a menţionat faptul că, în opinia sa, Dan Petrescu a fost cel mai valoros fundaş-dreapta din istoria României, lăudând modul în care a activat atât în calitate de jucător la renumite cluburi din ţară şi din străinătate, ca membru al "Generaţiei de Aur" a echipei naţionale de fotbal a României cât şi, ulterior, ca antrenor al numeroase şi valoroase echipe de fotbal. Totodată, Ioan Ovidiu Sabău a evocat numeroasele calităţi de care cel supranumit "Super Dan" a dat dovadă, considerând drept exemplar modul în care acesta a reprezentat interesele fotbalului românesc, activând precum un ambasador.

Apreciind gestul clujenilor, reprezentaţi prin autorităţile judeţene, Dan Petrescu s-a declarat extrem de onorat şi a mulţumit pentru distincţia acordată, precizând faptul că se simte clujean şi că îşi doreşte, cu certitudine, să revină la Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel