Dan Petrescu: "Am plâns tare de tot". Vezi de ce

Dan Petrescu este recunoscut ca fiind un antrenor extrem de dur și de vulcanic. El a mărturisit însă că este o persoană sentimentală și i se întamplă destul de des să plângă.

Un moment în care "bursucul" a "plâns rău de tot" l-a reprezentat eliminarea României din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din 1994. Atunci, fundașul dreapta al "Generației de aur" a ratat un penalty în meciul cu Suedia, iar naționala a trecut pe lângă șansa de a juca o semifinală de vis cu Brazilia.

"Se spune că bărbații nu plâng? Eu plâng! Am plâns tare de tot când nu am dat gol din penalty, contra Suediei, în 1994. Sunt o persoană sentimentală, nu am ce să fac. Plâng și când văd un film care mă emoționează și plâng și când văd imagini tari din fotbal. De exemplu, când văd ce înseamnă unitatea de grup. Cel mai tare am plâns când aveam opt ani, pentru că voiam să joc încontinuu fotbal", a spus Dan Petrescu pentru presa rusă, conform sport.ro.

Dan Petrescu le-a vorbit rușilor și despre ieșirile pe care le are pe margine în timpul jocurilor: "Nu joc teatru. Toată lumea poate să aibă o părere. Dacă unii cred că mă prefac, asta e. Cum pot să îmi ascund emoțiile? Am fost întotdeauna așa. Colaboratorii mei mi-au zis că m-am mai calmat în ultimul timp", a adăugat antrenorul lui Dinamo Moskova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel