Dan Șova spune că PNL și PDL au decis întoarcerea la regimul Băsescu

Dan Șova, purtătorul de cuvânt al PSD, consideră că singura concluzie a Congresului PNL-PDL este aceea că nouă structură are ca obiectiv întoarcerea României la "epoca de aur a regimului Băsescu, de dinainte de 2012".

În acest moment, scena politică din România se împarte în două — pe de-o parte, "oameni ca Iohannis, care vor restaurația regimului Băsescu" și, de cealaltă parte, "PSD, alături de partenerii din UNPR și PC, care își asumă în continuare lupta pentru dărâmarea regimului Băsescu, începută în 2012", susține purtătorul de cuvânt al PSD.

Citește și: Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu reuşeşte

"Am văzut fel și fel de discursuri în cadrul Congresului de fuziune, dar n-am sesizat nici măcar cel mai mic reproș adresat lui Băsescu! Nu doar că cei din PNL și PDL nu se dezic de cei zece ani de dezastru provocat de acest regim nociv, dar ne demonstrează că se pregătesc să-l aducă înapoi. Înțeleg că oameni precum Blaga, Boc, Anastase, Videanu sau Ioan Oltean pot fi nostalgici după epoca de aur a regimului Băsescu, atunci când s-au îmbogățit pe spinarea românilor, dar nu m-aș fi așteptat niciodată că tocmai Iohannis să fie vehiculul prin care acești oameni ar putea ajunge din nou la conducerea țării", mai susține Dan Șova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel